Post by andiabobesi on Mar 1, 2022 3:55:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک primogems بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
Discover & share this Iran Server Sticker for iOS and Android. Bring your texts and messages to ... Here you go ... Escape into the Depths of Ur Mind [LIT].
Timeless Treasures Tonga Treats 10" Batik Fabric Shortcake ...
من به این بازی سه ستاره از پنج ستاره می دهم، زیرا شروع به شکست و شکست من کرد. من سعی کردم دوباره دانلود کنم اما همین اتفاق افتاد. بازی خوب، ایده جالب، اما تا حد ایراد
این بازی شگفت انگیز است. سطوح دشواری وجود دارد و انجام این بازی بسیار سرگرم کننده است. ابتدا این بازی را در آگهی دیدم و سپس آن را دانلود کردم. حالا این بازی ❣️ مورد علاقه من است. این به این دلیل است که من به این 5 ستاره دادم 🔥🔥🔥🔥🔥این بازی خوبی است ممنون 🌈💖
به طور کلی تا کنون، این بازی بسیار سرگرم کننده و بسیار ساده است. برای پرش فقط می توانید ضربه بزنید! اما دلیل اینکه من 3 ستاره را انتخاب کردم این است که در سطح چهار مشکل دارم. شاید این فقط من باشم اما سخت است. من اشتباه کردم و تصمیم گرفتم سطح را رد کنم، اما وقتی تبلیغ تمام شد، من را به جایی که دو ثانیه پیش بودم می برد. لطفا برای من توضیح دهید.
Opening borders to Dubai to help international students ...
Go Escape! არკადული fsm
خیلی خوب نیست
این تقریباً به 3 ستاره کاهش می یابد. این یک بازی درخشان است و من آن را دوست دارم. اگرچه فقدان سطوح جدید (از سال 202) و سایر محتواها فقط آن را پایین می آورد. لطفاً لطفاً لطفاً میتوانم سطوح جدید داشته باشم لطفاً 🙏 ممنون
این بازی خیلی سرگرم کننده است. من تمام سطوح را بازی کردم و بسیار سرگرم کننده و ساده بود. بازی می گوید که آنها در حال کار و سطوح بیشتری هستند.
من از این بازی ساده، اما چالش برانگیز کاملاً لذت بردم. ای کاش سطوح بیشتری برای بازی وجود داشت.
باب دیلن - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
من از گیم پلی بازی خیلی خوشم آمد اما، ای کاش آنها می توانستند مانند یک ویرایشگر توپ یا ویرایشگر فیزیک وقتی بازی را شکست دادید، اینها فقط پیشنهاد بودند. 3 از 5
Go Escape! در Windows PC یا Mac Laptop / Desktop شما نیاز به دانلود و نصب شبیه
خیلییییی عالی بود واقعا بهترین بازی بود که من دیدم دست سازندش درد نکنه خیلی سرعت عمل میخواد😎
Go Escape! Spillehall fvh
این بازی خوبی است اما وقتی به پایان رسیدید دیگر سطح یا توپ های فانتزی برای جمع آوری وجود ندارد بنابراین من آن را حذف کردم
این بازی عالی هستش و........... هرکی میگه بده کوس ننه باباشو خورده آره دیگه حتماً خورده که میگه مبینا محمدی از کَرَج.
LokiCraft Arcade qbcm
خوب
این یک بازی عالی است و با تبلیغات زیاده روی نمی کند. عالی برای گذراندن زمان
این بازی عالی علییییییییییی🍓🍓 تاحالا اینجور بازی رو ندیدم تاحالا تو عمرم ندیدم 😍کسی که میگه بازی نکرده داره نظر الکی میده لطفا کسی وقتی بازی نه نظر نده 😜 شما که گفتی مراحل کم داره خیلی مراحل بازی نمیکنه عیزم پس نظر نده 😝 😝 دست سازنده درد نکنه
دستگاه غیرممکن روب گلدبرگ چشمنواز بود، اما چیز جدیدی از آن گذشته بود. پیشرفت سختی در ابتدا کمی عقب افتاد، اما ناگهان نینتندو به سمت مراحل بعدی سخت شد. متأسفانه با سختتر شدن بازی، سطوح جذابتر شدند. بسیاری از آنها فقط به دو بار بازی در سطح تکیه می کنند. همراه با چند نقطه فیزیک مشکوک و عدم جلا دادن، علاقه من دورتر از گروه سطح 4 نبود. فرار رفتن وقت تلف کردن خوبی است.
حرفیندارمامایکستارشهمکمه
اگر تبلیغات هر سطحی نبود، من 5 ستاره بودم
این بازی برای مغز بسیار راضی کننده است! چالش برانگیز است اما نه به روشی خسته کننده! من تمام سطوح را در یک هفته تمام کردم! برو دوباره آنها را پخش کن! #معتاد
خیلی افتضاحه، چون هی تبلیغات میاره و هنگ میکنه و یا نمیپره
بازی عالی است اما من تمام پیشرفتم را از دست دادم که باعث شد از ابتدا شروع کنم بنابراین به جای آن به این 2 ستاره امتیاز می دهم.
به خصوص سطح 110 بسیار پرگل است
این بازی به نوعی باحال است، اما دلیل اینکه من سه ستاره گذاشتم به خاطر اشکالات، تاخیر و غیره است. اول، اشکالات. هیچ یک از تبلیغات چیزی به شما نمی دهد. من چند جواهر می خواستم، چون تقریباً به 200 نزدیک شده بودم (170 دارم)، بنابراین یک آگهی را تماشا می کنم. من آگهی را تمام کردم، به جواهرات نگاه کردم، هنوز 170 عدد داشتم. پرش از سطوح با تبلیغات نیز کار نمی کند. حالا برای تاخیر. نمی دانم چرا، اما همه چیز آنقدر عقب می ماند که همه چیز متوقف می شود. من نمی توانم بپرم و غلت نخواهم کرد. یک پیشنهاد این است که توپ را در واقع بغلتانید. 😤😡
Go Escape v1.18 + Mod – بازی آرکید هیجان انگیز فرار کن مخصوص دستگاه های اندروید نسخه معمولی + نسخه مود (الماس بی نهایت +
Let It Go By Escape the Fate. دانلود Free Mp3 Let It Go, آهن By Escape the Fate Link Below. دانلود128KB/s دانلود320KB/s. DMCAContactSponsorship AdsHome.
دانلود بازی Don't Starve: Pocket Edition برای iOS آخرین نسخه | ***NOTE: Don't Starve ... wilderness survival game full of science and magic on the go!
🖤🏴
Go Escape! Arkade vlfo
تبلیغات نه تنها بیش از حد هستند، بلکه درست از وسط گیم پلی شما شروع می شوند
بازی واقعاً بد است، فقط به این دلیل است که اشکال دارد و وقتی ضربه میزنید که میخواهید سطح را رد کنید، به تبلیغ نگاه میکنید و سطح را رد نمیکنید، فقط در همان سطح هستید. این بازی بی فایده است پس این بازی را نصب نکنید!!! ☠️☹️
من خیلی از آن خوشم نمی آید 1. باید آنقدر فشار دهید تا بپرید مانند چیزی. 2. اگر دوست دارید زیاد عصبانی شوید، این بازی برای شماست