Post by andiabobesi on Mar 1, 2022 3:52:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Design: Home Renovation ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Design: Home Renovation IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatu müntide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Merge Design: Home Renovation 2022 version ▞▞▞
Armastan seda app
Ma tõesti tahan, et see oleks hea mäng. Mulle meeldib kontseptsioon. aga rahasumma, mille sa peaksid kulutama, et mängida rohkem kui 20 minutit, on meeletu. see on loodud nii, et see ei lase teil mängida ilma iga kliki eest 10 dollarit kulutamata.
Armastan liitmismänge & renoveerimine nii et kõik hästi!
See kustutab pidevalt üksusi, mille olen juba liidenud, või lihtsalt ei salvesta neid. See on tõesti tüütu ja ma kustutan selle varem või hiljem, kui see ei muutu.
Nagu mäng, kuid niipea, kui ma alla laadisin, hakkas mu tahvelarvuti välja lülituma iga kord, kui proovisin mängu sisse logida.
Seni on see suur mäng!
Rakendus lakkas äkki töötamast ja ütleb igaveseks "ühendamine serveriga". Miks??
Hea mäng siiani
Lihtsalt lõbus, siiani on kõik hästi
Kui sulgete rakenduse, peate selle tööle panema. See lähtestas mu rinnad, mida ma avasin. Tänud.
Parim liitmismäng...mäng on selge...esemete ja preemiate mahajahtumiseks pole palju ooteaega r kiire....peamiselt mitte palju lisandeid esemete vahele..tore töö 😀
Cooking Marina - cooking games 어드벤처 xacs
see on täpselt nagu ühendatud kodukujundus.
Mäng külmutas. Kustutatud ja uuesti installitud ning pärast 7. taset tuli nüüd otsast alustada, see viib mind lihtsalt avakuvale. Siiani oli suurepärane mäng.
Lõpetasin viimase toa juba ammu ja värskendust pole veel..
Merge Design: Home Renovation Mõistatusmängud ikvu
Just alanud, aga siiani meeldiv.
Poisid, ka mina seisin silmitsi laadimise jätkamise probleemiga, kustutasin mängu ja installisin uuesti, kuid minu andmed on endiselt alles. Väärt proovimist!
Võtab liiga kaua aega. Kui 14. taseme üksus on kõik, mida ootate. Ühele kaubale kulub üle nädala. Pole enam lõbus ... ei paku enam väljakutseid ... pole enam huvitav. Valusalt aeglane! Võib-olla müüa reklaame/videoid, et kiiremini edasi liikuda?
Absoluutselt armastan seda mängu! Nüüd soovin, et looksite sellise pulmamängu.
Selle päris lõbus nii kaugele!
Viimase värskenduse seisuga ei saa ma enam mängida. Hud on olemas, kuid ekraan on valge ja kõik valuutad näitavad maksimaalseid numbreid.
Väga sensatsiooniline ja loominguline
Ostsin koti kalliskivisid ja neid ei ilmunudki. Serveriga ühenduse loomine... null tärni, kui võtate lihtsalt raha ja ei anna midagi vastu.
Tere, uusimas värskenduses on tohutu viga, tahvlil on üksusi tühi, minu tase oli 31, kuid näitab 12, turg on katki – kõik on 9 mündi eest ja mul tundub olevat 99999 kalliskivi, palun parandage see
Absoluutselt armastan seda mängu
Hea küll
See on sama kontseptsioon, mis äsja välja tuli, kuid erineva kunstiteosega. Maksa maksma palka. Kohutav mudel, teil on algusest peale 3 ootetsooni. Energiakulud esemete kasutamiseks, esemete jahtumine ja uute esemete ooteajad. See on kogu mäng. Ei ole seda väärt
Merge Design 머지 - 꿈의 집꾸미기 게임 퍼즐 zhy
Merge Design: ออกแบบบ้าน ปริศนา jiu
Väga hea mäng mulle meeldib see
See hakkas väga hästi tööle ja siis takistas see mul mängu minemast. Olen proovinud uuesti installida ja kaotasin selle, mida olin teinud. See haiseb.
See on okei, aga ma alles eile alustasin ja olen juba ummikus, sest ma ei tea, kust osa esemeid pärit on.
See on lõbus mäng, kuid ma olen nüüd ummikus, ma ei saa aru, kuidas lilli vannituppa parandada. Saatsin isegi abikeskusele meili ega kuulnud kunagi vastust.
See on lõbus ühinemine.. Mulle meeldib see mäng
Ma arvan, et mäng on ok. Asjade valmistamine võtab kaua aega. Rinna tuleb visata esemeid, mida on vaja teha, mitte ainult 1 eseme ja siis kõik muud esemed, mis sel ajal pole vajalikud. Ka kangi valmimine võtab kaua aega. Teine asi, mida ma pean leidma õitseva lille ja mul pole absoluutselt õrna aimugi, kust alustada, kuna ükski mu allikas neid ei valmista. Samuti peab olema mõni muu viis teemantide või energia kogumiseks. Värskendage seda rakendust kõigi oma arvustuste soovitustega. Võib aidata.
Armasta seda mängu. Minu jaoks on see üks parimaid liitmänge, mida olen mänginud
Sain mängu Tapjoy kaudu, et teises mängus valuutat teenida. Alguses oli ok. Eesmärkide saavutamiseks ühendate asjad teatud punktidesse. Aga siis paneb see ootama energiat, et saaks mängida. See muudab esemed, mis annavad teile tükid ühendamiseks, jahtuda, nii et ootate ka seda. Ja siis mõnel tükil on lihtsalt taimer, mis annab teile oma osad. Ma ei oota tervet päeva, et saaksin 2 tükki liita. Nagu prooviks mängu mängida ja see ütleb mulle: "Ei, sa pead kauem ootama."
Lõbus mängida. Annab teavet esemete valmistamise kohta. Armasta seda.
Nautige mängu tõesti! See on suurepärane mäng. Ma nii armastan seda mängu. Kuid ooteaeg on liiga pikk. Ma pidin oma missiooni täitmiseks ootama 2 päeva
Mingit kalliskivi ostu kinnitust pole. Koputasin generaatoriüksusi ja see asub lihtsalt kalliskividega energia ostmise hüpikaknaga samas kohas ja koputasin seda kogemata kaks korda, nii et raiskasin 40 kalliskivi 200 energia peale, mida ma ei vaja. Palun kujundage see paremini, välja arvatud juhul, kui selline trikk on tahtlik.
Jõudsin tasemele 15, mis oli ok. Seejärel oli jätkamiseks vaja konkreetseid üksusi. Peaaegu võimatu, et nii loobuti.
Tavaliselt meeldivad mulle sellised mängud. Ma oleksin andnud 5 tärni, kuid seal on vähemalt üks liidetavate ruutude veerg, mis minu ekraanile ei mahu, nii et on raske näha, mis neis on.
Ma tõesti armastan seda mängu, ootan lihtsalt teise ruumi tegemist
Lõõgastav ja lõbus!
Olen armastav seda mängu, kuid tulen minu viimane vara makeover ja olen tõesti mures selle kohta enamik mu ühendamise mänge, mis on kokku mängu lõpuni iga aja, millal ma viimati sõnumit saatnud neid ja oli nii õnnelik et see ajakohastada, kui olin viimane ja viiakse otse, kuid mitte mõelda, et see juhtub uuesti 🤔🤨.
Suurepärane mäng. Suurepärane värskendus. Mulle väga meeldivad muudatused menüüs ja üksustes. See näitab esemeid tõesti uues valguses. Uued tekstuurid on hämmastavad. (Ja nad parandasid lõpmatu kalliskivi tõrke, mille puhul jätate mängu lahti ja lülitate seadme välja ning kogute negatiivsete arvudega kalliskive üksustelt, mida kalliskividega kiirendate, nii et kui see jääb avatuks, võite koguda ühe kalliskivi iga minut (× esemete arv × minutit))
Hetkel ummikus, jäänud on 3 ülesannet, mis nõuavad lilli potis ja õitsvat lille, pole aimugi, kuidas neid hankida. Sellel lehel pole mängu ega toe kohta teavet, võrgumängu kohta pole teavet. Arvan, et ma kustutan varsti ega soovita kellelegi uut mänguvalikut. Suur pettumus, kuna siiani oli see tõesti nauditav.
Ma naudin seda mängu. See vähendab minu igavust. Jätka samamoodi😊😊😊