Post by andiabobesi on Mar 1, 2022 3:40:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MORTAL KOMBAT: A Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MORTAL KOMBAT: A Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal hibapontokat ▞▞▞
▞▞▞ MORTAL KOMBAT: A Fighting Game 2022 version ▞▞▞
nagyon szár
Menő
3 nap semmi. Ez szerintem minimum 100 000 soulsos kártérítésnek kellene lennie..
Időnként szórakoztató játék, de a szerverek továbbra is leállnak, frissíteni kell, és ez nem is működik. És olyan sok karakter van... amihez jóformán nem férhet hozzá, hacsak nem fizet értük.
Nem lehet fejleszteni a játékosokat nem adja be azokat a karaktereket, akik nekem vannak
MORTAL KOMBAT アクション xar
Szeretek játszani vele!❤️..... Legjobban azért mert hackelva van!
Megcsináltam ingyen soulért két játékot és nem kaptam meg sajnos érte a jutalmat
Mindig is szerette a játékot. Vallási szempontból minden nap játszottam, amikor először megjelent. Vettem egy új telefont, és elfelejtettem az egészet. Újra letöltöttem, minden szereplőmmel bejelentkeztem, jó volt, hogy nem kell újra kezdeni. Főleg, hogy eredetileg egy Apple-eszközön játszottam, és hogy minden fejlődésemet át tudtam vinni egy androidra, nagyon jó volt. Játssz vele minden nap, és mindig várd a következő kiegészítést, mert folyamatosan adnak hozzá. Remélem valakinek annyira tetszik a játék, mint nekem!
Elindítja a frissítés eléri a 100%-ot de utána semmi.....🤔kicsit bosszantó...
Amikor az emberek jó pénzt fizetnek egy kártyacsomagért, hogy megpróbáljanak egy igazán jó karaktert, például terminátort szerezni, sokkal nagyobb esélyt kell adni arra, hogy megszerezzék ezt a karaktert. Annyiszor fizettem készpénzben és lelkekkel is, hogy megpróbáljam megszerezni ezt a karaktert, de soha nem kaptam meg, és ez egyszerűen nem fair. Ezért csak 3 csillagot adok.
A játék jó lenne, ha az ai nem csalna annyira, mert a trial modr-ban az ellenség használhat blokk mid támadást, miközben én nem tudok semmit csak nézni, hogy a thr ai csal, oh snd a can swap, miközben megtámadom tjemet és kénytelen vagyok nézni, hogyan pusztul el a harcosom, miközben nem tudom megváltoztatni a chatactomat
Alto's Adventure ஆக்ஷன் sqqa
A játék nagyon grafikus és részletes, szórakoztató vele játszani. Szerintem klassz, hogy kapcsolódik a PS4 konzolomhoz és az MK11 játékomhoz.
Sziasztok, nálam valami gond van. Egyik napról a másikra nem indul el a játék. Indításkor sötét háttérben a bal felső sar Mortal Kombat X feliratokban jelenik meg és nem történik semmi. Mi lehet a baj? Már nagyon régen játszom ezt a játékot és nem akarom a nulláról újrakezdeni. Van ötletetek?
csak azért mert nincs külün 1 v 1
Maga a játék tökéletes, de én ezekkel a frissitésekkel nem vagyok kiegyezve azért csak 3 csillag. Most is kéri a frissítést frissítek és nem is tölti le igazából mert most is azt írja a telo hogy a letöltés kész de még se frissít mert még nyitni se tudom. Ha meg törlöm és újra telepítem akkor vége az embereimnek és sok az mk II meg a klasszikus ember.
Sikerült tönkretenned egy nagyon nagyszerű sorozatot azzal, hogy hozzáadtad a játékhoz ezt a "pénzes bolyhot". Valamint a játékmenet lebutításával, hogy egyszerűen megérintsd a képernyőt anélkül, hogy a többi játékból mozdulnál. Csalódott, határozottan nem ajánlom. Ez tulajdonképpen szemét
tuti
Tetszik
Remek játék alapjáraton. De az hogy minden alkalommal mikor lefrissítené az ember a játékot kér 530 mb tárhelyet (valamint ha megszakította a letöltést, de szabadított fel tárhelyet, ismételten kéri az 530 mb-t, ami így már 1 gb) elég bosszantó.
spenót
unalmas
Nem akar betőlteni csak azt írja, h kezdődik!!! De mi kezdődik? Miért nem lép be? Remélem van kárpótlás a kiesett játékidőért és az elveszett karakterekért. Ha most meg kell őket vennem az több 10000ft, ez így kibaszott nagy átbaszás...
Frissítés és újrakezdés után minden pontom, pénzem, játékosom eltűnt, és újra az első szintről kellene kezdenem. 60. szinten voltam. Kérem, adja vissza a fiókomat
A régi telón bemész a profilodba, az ott van fent a lóvé mellett durván a bal felső sarokban a játékon belül. Ott a legalsó menüből kiválasztod a WBPlay lehetőséget és ott kell regisztrálnod (email, password). Ha sikerült letöltöd az új telódra és ott végig kell sajnos az intrós bunyókat nyomatni és csak annyit, hogy a WBPlay-nél be kell jelentkezni aztán annyi át is kerül a profilod. Ilyen egyszerű.
MORTAL KOMBAT: Jeu de baston Action kmr
Jó grafika. Sima játék, még a gyengébb minőségű telefonomon is csak két gb rammal. Csalódtam a kombók hiányában. Nem tudsz menni (lefelé ütés) vagy ilyesmi. Ez inkább olyan, mint (koppintva koppintva ellop), az egyetlen használt vezérlőelemek az ütésblokk és a mérőmozdulatok, amelyek nagyon könnyűvé teszik ezt a játékot. Kihívásosabbnak és bonyolultabbnak kell lennie. Szórakozás egy-két óráig, de egy nap után töröltem
Nagyon jó lenne ha helyre állítanak már a játékot mert 3 napja lassan nem tudok vele játszani és ilyen még nem volt ennyi ideig csinálni ez már vicc
Maga a játék egész jó de iszonyatosan buggos és nagyon rossz ez a játékmenet. Nem érzékel mikor támadni akarok hanem csak egy helyben áll a karakterem! (nem, a telefonomnak nincs semmi baja) Sokszor mikor nyitok valamit akkor képes 5 percen keresztül tölteni. ezeket jó lenne kijavitani ha van rá mód...
Imádom a Mortal Kombat-ot, de tudod, ez egy egyszerű mobil, és ezen kívül szerintem jó, hogy nem kezdtem el, mert túl könnyű volt
Jobb lenne, ha a bemenetek sokszor nem válaszolnának olyan lassan. Például megérintem a speciális támadást, és a képernyőn látom, hogy a gombot megérintették, de a művelet 1-2 másodperccel később történik meg. Ez gyakran lehetővé teszi a mesterséges intelligencia számára, hogy blokkolja vagy megtámadja a szándékom előtt. Nagyon frusztráló. Frissítés: a késések inkább a mesterséges intelligencia előnyben részesítésének tűnik. Az a nyilvánvaló "csalás", amelyet az MI ebben a játékban másokhoz képest csinál, nevetséges.Szó szerint nem tudod megtenni ugyanazt a dolgot, amit a mesterséges intelligencia ugyanazokkal a karakterekkel.
Ezt a fost 😅😂
Penzéhes fejlesztők...a fizetős kártyacsomagok is random alapon adnak karaktert! Lassan már a játékba lépéskor is pénzt fog kérni...(Ez egy jó példa arra, hogyan tegyünk tönkre egy régi jó játékot...)
Őszintén élvezem a játékmenetet és a látványt, és bár nem hasonlíthatók össze a tényleges játékokkal konzolon/pc-n, ez elég lenyűgöző egy mobiljáték esetében. Bárcsak engedélyeznék a testreszabást, de ennek ellenére ajánlom ezt a játékot az MK minden rajongójának.ez egy nagyon klassz játék, a grafika fantasztikus, és néhány haláleset valóban brutális és véres. De nagyon szeretem, még nem volt gondom a játékkal. Meglátjuk.
A 4G-s mobilhálózat Kevés NEKI sebességre, Mert AZT Irja ki, Hogy Internetes Kapcsolat szükséges a játékhoz ...
MORTAL KOMBAT: A Fighting Game Акционе edfv
Jó lenne a játék maga, de jöhetne egy frissítés minél előbb hogy ne dobáljon ki. S4
egyetlen probléma a játékkal, hogy minden alkalommal, amikor végrehajtasz egy műveletet, a zene újraindul. elég idegesítő lesz. ettől eltekintve élvezem a játékot. és az MK sorozat. Kérjük, próbálja meg megoldani ezt a problémát, és minden rendben lesz. Köszönjük, hogy időt és energiát fordított egy ilyen csodálatos NetherRealm játék elkészítésére.
A jàték nagyon jó csak jó lenne màr egy karakter🙂
A kezdetek óta játszom Vele, de Még MinDig telis tele van bosszantó Kisebb and larger hibákkal a Játék ... Tudom, a fejlesztők sz @ rnak a véleményekre Mert amig sok-lé folyik egy játékosoktól, Addig Epp annyit foglalkoznak Vele Hogy működjön a játék.Minden other le van ejtve ...
Nagyon jó játék. Egy baj van vele,hogy az utolsó frissitéssel elveszet mindenem😔