Post by andiabobesi on Mar 1, 2022 3:27:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju novac ▞▞▞
▞▞▞ 2 Player games : the Challenge 2022 version ▞▞▞
Jako dobra igra. igram je s prijateljima😁
Previše oglasa nakon novog ažuriranja
I mislim da je razlika između i tijelo će pomoći
Vrlo je dobro
Dis gud gejm
2 Igračke igre: Izazov za PC i Windows - Besplatno preuzimanje
Igra je dobra. Ali sumo igra je najgora što se tiče pobjede protiv bota, ekran bi trebao biti dodirivan s obje ruke neprekidno bez ikakvog zastoja što bi dovelo do oštećenja na zaslonu i u igri paint war ukupan broj bodova koliko su oba igrača naslikala u cijeloj igri obojice igrače treba računati, jer onaj tko dobije zadnje pojačanje u igri lako će pobijediti... 😔😔
Molimo popravite fliper nakon što pritisnete lopatice pomaknite se 2 sekunde zakašnjenja čak i za ai. To je jedna od najboljih mobilnih igara koje sam ikad igrao samo popravi fliper😁
2 Player games : the Challenge આર્કેડ byo
Itching for some tabletop game entertainment but always on the go? Why not try your hand at some digital board games? Whilst we understand that playing
Ovo je tako dobra igra! Kad sam se vozio autom, ja i moja djeca bi se toliko igrali i zabavljali! Ovo je najbolja igra za zabavu. Također, ako se ljudi oko sebe ne žele igrati, možete se odlučiti za igru robota. Postoji mišljenje prije svake utakmice. OVU IGRU STE STVARNO ISKUŠATI!!!
Sso
Dobra ideja, ali bilo bi bolje da se stvarno mogu igrati s tvojim prijateljima! U PANDEMIJI SMO I SAMO BI BILA IGRATI OVE IGRE SA SVOJIM PRIJATELJEM!
AI je pretežak. Možda imate način da to prilagodite. Također, svaka igra treba imati upute kako je igrati.
preuzmi 12 MiniBattles - Two Players Game apk za android, 44 mini-igara - 44 izazova - 44 prilika da porazite svoje prijatelje.
Nevjerojatna igra, ali nešto nedostaje što je dobar dizajn i nemogućnost igranja ovih igara na mreži s prijateljima...
2 Player games : the Challenge Arkade ute
Tako cool lijepo previše oglasa također, ali dobro
Nikad bolja igra
Dobra igra brate
Jako zabavno, zabavio sam se s tatom dok je igrao ove igrice, svakako bih volio vidjeti više igara, preporučam jedino što je stvarno neugodno je da žele određenu količinu preuzimanja prije nego što izađe druga igra, ali kada dođe do toga, piše igra je u razvoju nekoliko dana ili dodaje potreban broj preuzimanja😡 plus nove igre koje dodaju nisu baš dobre
Molimo dodajte stručnu i ludu poteškoću I ova igra je tako cool❤
Vrlo zabavna!! Ali jedna stvar koju primjećujem da ova igra ne donosi više igara, učinite više igara unutar ove igre.
Pacers vs LA Lakers live streaming - Google pretraživanje
2 Player games : the Challenge Arkādes spēles ilz
Jako je lijepo igrati se s našim prijateljima i obitelji. IGRE SU PREVIŠE ZABAVNE!!
If you want to play with your friend on the same device, this is the right game! But also if you have no friends to have fun in multiplayer on one device,
Pa, nema nove igre nakon jako dugo dugo dugo dugo i dugo, još dugo dugo ... vremena.
Pokušajte ovo toliko poboljšati, ali volite ovu igru
Bottle Jump 3D Spillehall gfm
Igra je napravljena samo za djecu mlađu od 10 godina. Kada igrate single player (korisnik naspram CPU), CPU uvijek pobjeđuje i postoji mnogo više problema, pisanjem tih problema gubim moje vrijeme. Također je vrlo jako jako dosadna igra. Općenito, bolje je potražiti drugu igru, ova igra nije namijenjena za igranje.
Dobro, ali treba još razvoja
Zabavno
Ova igra je grozna. Po meni ljudi koji ga planiraju instalirati trebali bi pronaći najbolju igru jer je to najgora igra koju sam ikad igrao.
Igrica je odlična
Ustasa sa tri prsta: igra jebeno zauzima previse mista
Problemi:- 1. Kad god ćemo dobiti više bodova od računala bit će brži od nas zašto?? Pogrešno je . 2 . Joystick je vrlo loš. Molimo poboljšajte svoju igru .😐😐
Vrlo dobra igra, ali ima mnogo dodataka, molimo očistite dodatke i napravite još jednu igru u igrama za 2 igrača, sretno timu
Ova igra je lijepa, ali varanja. Ako igrate s računalom onda će objesiti i osvojiti samo njih. I pokvariti nam raspoloženje. Ako igrate s dva igrača, to je dobro, ali kada igrate s računalom, objesit će se i osvojiti samo njih.
Mislim da je računalni bot u ovoj igrici bolji od stvarnog igrača
Ova igra je vrlo zabavna, ugodna i strateška. Preporučam ovu igru ako nemate što raditi, želite isprobati nešto novo ili želite igrati igru s prijateljem. Ipak, ne uživam u reklamama, ali osim toga, rekao bih preuzmite ovu igru odmah i zabavite se .-_-. Usput, ovo nije bot koji komentira.
Odlična igra, ali šah je jako loš. Zapravo, to uopće nije šah. Također mora povećati razinu težine AI
2 Player games : the Challenge Trò chơi điện tử msiu
Nakon što ih sve isprobate nekoliko puta, postoji nekoliko njih koje je stvarno zabavno igrati. Neke kontrole su malo zeznute, ali to je vjerojatno zbog mog "malog" zaslona. (Ovo je na naslovnici Galaxy X 4)