Post by masasynthora on Feb 19, 2022 22:38:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa veliko kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs. Zombies FREE 2022 version ▞▞▞
Igro sem igral že leta, da zapolnim čas. Imam več kot 140 ur igranja iger in pred kratkim sem se prijavil, da najdem vso svojo vsebino izgubljeno. 1 milijon kovancev in vsi dosežki so izginili. Obrnil sem se neposredno na EA in govoril s petimi različnimi skrbniki, da bi rešili težavo. Minilo je več kot en teden in še vedno ni popravka. Slišal sem, da je bila storitev za stranke EA grozna, zdaj pa verjamem. Bravo in hvala za nič EA ✌🖕
To igro sem igral že nekaj časa nazaj in dejansko premagal igro. Spomnim se, da sem užival, zato sem se odločil, da ga poskusim še enkrat. Takrat bi to igro ocenil s 5 zvezdicami, ker je pravzaprav zelo zabavna... zdaj pa ne tako zelo. Ne moti me, da sem tu in tam pogledal kakšen oglas, še posebej, če pomaga razvijalcem, zdaj pa sem prisiljen gledati oglas pred IN po vsaki fazi... to je pač požrešno in popolnoma nepotrebno!
Full dobra sam bi blo bol ce bi bla verzija garden warefare
Carsku je gledat, se bul pa igrt!!!😍
Imel sem aplikacijo EN dan, igral več ur. Naslednji dan sem igral 5 minut, se zruši in izgubim ves svoj napredek. Zavedam se, da je to brezplačna igra, vendar oglaševalci plačajo čas za oglas, zato prosim odpravite to očitno napako ali pa je sploh ne ponujajte.
Igra je še vedno dobra, saj mi je najljubša iz otroštva, vendar so se znebili klasičnega, prijaznega domačega zaslona v retro občutku. Zdaj je hladno in vse je manjše in težje berljivo. Prav tako hitrega igranja ni več zaradi tega neumnega izbirnika ravni, ki vam niti ne dovoli igrati nobene ravni, čeprav ste že premagali pustolovski način. Med dejansko igro so zmanjšali igralno območje. zakaj? Moram se posloviti od svojega favorita iz otroštva in odstraniti. Tako dolgo, nostalgija.
Plants vs. Zombies 2 ... zadovoljni nad ravnotežjem in igro opisujejo kot free-to-play in ne pay-to-win, jaz v to nisem tako prepričan.
Taktak je
Plants vs zombies je odlična igra, vendar imam z njo nekaj težav. No, najprej rastline, ki jih morate kupiti, so smešne, saj je veliko rastlin, ki jih morate kupiti, in ja, poskušate zaslužiti denar, vendar 5 $ samo za rastlino, ki je za rastlino samo neumna. Z divjadjo se zelo zabavam in ena od težav je, če tapnete rastlino in jo tapkate, da jo drstite na tleh, vendar se včasih ne bo drstila. Če se ponovno dotaknete, se bo pojavilo in postane nadležno. Zadnja stvar so snopi. Odlična igra.
Včasih mi je bila ta igra všeč in sem jo pred kratkim znova namestil in pričakoval enako neverjetno izkušnjo kot prej. Bil sem popolnoma šokiran, ko sem odkril, da se zdi, da zdaj porabite toliko časa za gledanje oglasov kot za igranje igre. Prav tako vas skušajo skoraj prisiliti, da opravite precej potrošnje nakupe v aplikaciji, da odklenete vse funkcije. Na koncu sem plačal za odstranitev oglasov, saj sem mislil, da bo to rešilo moje težave, na žalost pa te še vedno skoraj prisilijo, da še naprej gledaš oglase.
Dvakrat sem izgubil vse svoje dosežke na tej napravi brez razloga. Ne začenjam znova samo zato, da bi neskončno igral vaze breaker (edina raven, ki mi je všeč).
Spizdi
Najboljša igra vseh casov
Dal ji bom 4 zvezdice, ker sem naletel na težavo, ko gledam video, da bi dobil pomoč, celotna igra zmrzne. Pozivi gumbov se še vedno odzivajo, vendar ne naredijo ničesar. Zato prosim popravite to!!! P.S. Vse ostalo poleg tega je super, in potrebujem videoposnetke, ker imam težave z načinom avanture.
10 najboljših brezplačnih programov za pretvorbo ...
Ah, ja, rastline proti zombijem, ki jih poznam in obožujem. Všeč mi je igra, razlog, zakaj ji dam eno zvezdico, je zaradi oglasov. Vsakič, ko obrnem glavo, se prikaže nov oglas. In pravi glavni razlog je zaradi količine natančnosti, ki jo moram uporabiti, da pritisnem gumb x. Z lahkoto poskusim več kot 10-krat, da ga udarim, in zaradi tega sem popolnoma sovražil Pandoro, neko kripto kartico in Doordash. Prosim, in za božjo ljubezen, prosim, umaknite te oglase z mojega zaslona
Všeč mi je, vendar bi si želel, da bi bilo lažje in še vedno manj vzbujanja besa nad vsemi Všeč mi je.ps Rad bi, če gobe čez dan ne bi zaspale. Hvala
Pojavna okna so me razočarala do te mere, da sem zaprl igro samo zato, da bi napisal slabo oceno. Ta igra mi je bila všeč, vendar sploh ni zabavna, ko se ukvarjam s pojavnim oknom vsake 3 minute
dobra igra na splošno. izstopil iz njega. se je vrnil in vsi moji podatki so izbrisani. je bilo kot da bi popolnoma znova zagnal igro. Zelo sem se zaletel, potem pa puf. tudi oglasi. te oglase. ta igra ni namenjena osrečevanju igralcev. gre za makokg denar. Ne priporočam več igranja te igre. Želim si, da bi mu dal 0,5 zvezdice
Naj igra kadarkoli
Všeč mi je ta igra in želim ji dati višjo oceno, a moteči oglasi, ki nenehno znova zaženejo igro in jih pripeljejo v trgovino z igrami, namesto da bi se zaprli, so zelo oteževalni. Če bodo te težave rešene, bi mu z veseljem dal 5 zvezdic.
Plants vs. Zombies FREE સ્ટ્રેટેજી djlt
Supaaaaaaaaaa zabava
To igro obožujem že vrsto let in jo pogosto uporabljam kot priložnostno žepno igro.Najnovejša posodobitev je spremenila igralno območje na območje, kjer se nedotakljiva območja zavzemajo več prostora, medtem ko so območja, ki se jih je mogoče dotakniti, zmanjšana. Razumem, da ste poenostavili zaslone menijev, vendar ni bilo treba spreminjati območja za igranje. Hiša na dvorišču ni nujno, da je pol manjša od trave, na kateri se dejansko igrate. Razmislite o razveljavitvi te spremembe.
EDIT: Ta komentar je bil prvotno proti novi zasnovi, češ da je EA uničil odlično igro, zdaj pa sem jo malo igral in videl, kaj se dogaja. Še vedno je večinoma ista igra, le ima drugačen videz in organizacijo menijev. Spremembe mi še vedno niso všeč, vendar ni tako hudo.Razmišljanja: 1. Prosil bi, če bi dodali možnost izklopa izbirnega video grablje in explode-o-nut. 2. Glasbene zanke so malo zmedene in pesmi horde/valov se nikoli ne predvajajo. 3. Usmeritev se ne bo spremenila
To je moja najljubša igra doslej, vendar so jo uničili, morate plačati, da dobite mini igre v plačljivi različici, ki je bila približno 2,00 $, dobite vse, vendar ker je brezplačna šla bolje, so izbrisali plačano za več denarja, ea, je uničila, če je bila polno bi dal 5 zvezdic ampak ker so ga uničili 2 zvezdici....
Plants vs. Zombies FREE Strategiya qwot
Odlična igra za obrambo stolpa. Veliko vsebine, veliko rastlin in zombijev, zabavno igranje, na splošno je kar dobro.
Igra je zabavna in vse, vendar je napaka, kjer igra zamrzne in ko zaprete in znova odprete igro, samo prekleto izbriše ves vaš napredek. Hudiča, imel sem igro, kjer sem zaključil avanturo 1 in 2, imel vse rastline in imel 32 zastav v neskončnem preživetju IN VSE JE ODŠLO ZARADI PREKLETE NAPAKE!!!!
Res je igrca najboljsa sam mors prit do sredine al pa tam mal ces konc da se zacne ta fajni del.......
Všeč mi je ta igra in potem, ko sem premagal kampanjo in začel delati na bonus igrah, sem jo začel danes in ves moj napredek je izginil! Kot da je nisem nikoli niti igral. To me zelo žalosti, saj sem imel zelo lep zen vrt.
Ta igra je odličen primer uničenja EA, a hkrati neverjetna igra. Oglasi so nenasitni, nepojasnjene posodobitve so povzročile, da je igra nenehno nastajala, EA vsiljuje nakupe v igri za vsakogar, ki želi nadaljevati čez določeno točko v igri, in ni možnega načina za dejansko nakup igre, da bi se znebili kakršnega koli teh težav. EA se začenja ustvarjati ime za igre z mikro transakcijami in tudi to ni izjema. Zaradi EA sem se namesto tega odločil za nakup na DS.
Zeloooooooooo☺👑 dobra igra pa tud mal dolgčas😴
Tiledom - Matching Puzzle Game Puzzle uqs
Ta igra je odlična, vendar je dodatkov preveč. Ni možnosti, da jih preskočite, in dva dodatka predvajanja po 30 sekund po vsakem preklopu zaslona, brez možnosti plačila brez dodajanja. To igro dobesedno naredijo igralno. Ne izgubljajte časa.
Ta igra ima vse, da bi bila neverjetna, vendar ne zato, ker je veliko. Mislim, veliko blaga, medtem ko poskušate igrati, in potem, ko sem preživel veliko ur, sem izgubil ves svoj napredek skoraj na koncu igre. Smešno! Ta igra se spremeni v klik netopir.
Kul igra dvojka je boljša
Zombies Ate My Friends za iOS (iPhone, iPad) - Prenesite brezplačno
Absurdno je vmesno. Rastline tolažijo, a hkrati žaljivo. To je čudovita igra.
To je rastline proti zombijem, tako da je to že 5 zvezdic, vendar je toliko oglasov. Če se želite zabavati ob igranju igre, vklopite način za letalo. Lahko imate rastline proti zombijem in vam ni treba vsakih 5 minut soočiti z vsiljivimi oglasi.
Plants vs Zombies: Battle for Neighborville (PS4) | Balix
Igra je bila zabavna kot v starih časih, vendar je bilo prav razočaranje videti, da je prepredena z oglasi. Potem je tu še dejstvo, da morate mini igre kupiti, namesto da bi jih zaslužili v pustolovskem načinu. Potem je tu še dejstvo, da je igra delovala nekaj dni, zdaj pa se sploh ne bo odprla.
Obožujem to igro! Igram že nekaj mesecev. Premagaj ga 3x, prihranil kovance in kupil vse mini igre. Dosegel sem skoraj vse dosežke in igra je izgubila vsebino. Prejšnje jutro sem šel, odigral svojo bonus igro in preveril zen vrt, šel sem kasneje in vse me je začelo znova. Izgubil sem vse! Zelo nezadovoljen. Kupil sem tudi odstranjevanje dodatka. O težavi sem poslal tudi e-pošto in nisem prejel odgovora. Samo pozor, da se to lahko zgodi.
Všeč mi je ta igra in vse, toda ko gledam dodatek za kosilnico/itd, počakam do konca dodatka, nato pa ga preskočim, vendar ne dobim predmeta. in včasih znova zažene mojo celotno igro, zato prosim popravite to napako.
Plants vs. Zombies. Zdaj že legendarna igra, v kateri se z rastlinami in drugimi naravnimi sredstvi borite proti nadležnim zombijem, ki vam napadajo dom.
Za bruhat je .
Ful dobra sm MC (minecraft) je bulši
Plants vs. Zombies FREE Стратегически rfto
To igro sem že zdavnaj kupil z istim Googlovim računom. Pred časom sem ga odstranil, vendar sem hotel znova igrati, zato sem ga znova prenesel, da bi ugotovil, da bi moral plačati še več denarja, da bi lahko igral brez oglasov. Igro sem že pred časom kupil s tega google računa. Upal bi, da se bo to preneslo.
Ta igra ima veliko nivojev in rastlin, ker obožujem rastline, a za nakup stvari potrebujete denar na kreditni kartici
špilam jo že 4 leta
zdaj vem, da zombije lahko premaga zelenjava, samo vrjeti moraš vanjo