Post by masasynthora on Feb 19, 2022 22:31:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri promoționale ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Tocmai am deschis jocul. Am doar o întrebare despre cum sunteți, jucători gurmanzi, ați făcut numele ăsta care a amintit de Justin videoclip ciudat cu deliciosul delicios al copilului. Sunt pe cale să văd despre ce este acest joc, dar nu știu de ce mi-a venit în minte😬😂😂 ok tocmai am început partea de Halloween pierdută pe ea, deoarece trebuie să-ți lovești telefonul de multe ori pentru ca el să prindă ceea ce faci. Chiar abia aștept să fac locul de înghețată despre care vorbesc.
Îmi place, dar plătești pentru a face upgrade la articole
Atat de captivant..ador acest joc
Îmi place acest joc, dar la multe reclame
Cel mai bun joc de gătit de până acum, niveluri ușoare, grafică excelentă, continuă să vină nivelurile 👌
Este distractiv și mulți oameni spun că au probleme, dar funcționează pentru mine!!! Imi place jocul asta!!
distracţie. si problema usor.
Nu pot construi noi restaurante după restaurantele franceze și nu găsesc niciun sprijin. Odată ce această problemă este rezolvată, voi acorda nota 5.
Îmi place jocul Nu-mi pasă de anunț după fiecare nivel, dar de asta mă pot plânge, dar deși enervantul îmi oferă o pauză pentru a spăla o vase sau două 😁
Distracție și dependență. Nu trebuie să plătești pentru a te distra
îmi place acest joc
Cooking Yummy-Restaurant Game Arcade ess
Chiar mi-a plăcut acest joc, dar începe să devină din ce în ce mai greu și s-ar putea să ajungă să mă îngrijoreze puțin 😟,.se vor actualiza mai târziu..
Last Fortress: Underground Strategi xdvz
Am pierdut bani pentru acest joc --- am plătit pentru amplificatorul fără ardere și mi-am pierdut inimile pentru că nu am primit amplificatorul fără ardere la nivelurile pe care le-am deschis
Cooking Yummy-Restaurant Game Arcade jjpk
Joc grozav. Joacă foarte lină
Puțin confuz, cum puteți spune numărul total de chei pe care le-ați colectat
Foarte interesant joc
Acest joc are probleme... am terminat doar nivelul 1 acum nu știu ce se întâmplă
Distractiv de jucat, dar nu există opțiune de a îmbunătăți magazinul și echipamentul.
Distractiv de jucat și corect!
Iubește acest joc!
Acest joc este o explozie! Am jucat până acum în 3 locații și nu am fost obligat să cheltuiesc bani. O mulțime de oportunități pentru pietre și monede.
Jocul este minunat, îmi place, dar sunt blocat și sunt pe cale să mă dezinstalez pentru că sunt la un desert italian... la nivelul 19 cuptorul nu mai funcționează și nu îl pot opri, așa că prăjiturile mele sunt arse, vă rog să-l reparți și să mă ajutați cum să-l oprească.
Am învins fiecare joc grozav de nivel în așteptarea unei noi actualizări pentru ca să pot juca restaurantul următoarele restaurante care sunt în construcție grozav, dar până la gătit în loc nu funcționează, vreau să dau clic pe ursul de la nivelul 6
Joc grozav fara probleme
Acesta este un joc cu adevărat minunat. Este ușor de jucat, dar încă are provocări. Este foarte greu de pus jos.. Vă mulțumim că ați creat un joc atât de grozav.
Îmi place foarte mult acest joc
Gameplay teribil.
Un joc grozav până acum
Cooking Yummy-Restaurant Game آرکیڈ wjuq
Super joc relaxant
Dezgustător de Buggy. Am câștigat niveluri, monede pline, toate fericite, fără ars, etc (adică sunt doar la nivelul 12) și îmi cere bani pentru a câștiga. Reclame. Reclame. Reclame!! Înainte și după fiecare rundă. Vă va întreba dacă doriți să vizionați un anunț pentru a vă dubla recompensa, spuneți nu, vă oferă un anunț. Ferestre pop-up (cum ar fi cel puțin 3) după fiecare rundă care vă aduce la magazin. Acesta este un joc oribil!!! În plus, mascota este urâtă și într-adevăr înfiorătoare. Nu pentru copii!
Dezinstalat după ce am ajuns la al 2-lea restaurant... prea multe anunțuri... întotdeauna un anunț după fiecare nivel. Mulțumiri!
Mod minunat de a vă bucura de timpul liber.
Cooking Yummy-Restaurant Game 아케이드 wmd
Pe punctul de a începe să joc. Nu mă abțin și întotdeauna sincer. Să mergem!
Cu cât joci mai mult și câștigi, ai aruncat mai multe niveluri, atunci nu poți câștiga niciun nivel
DIVIYA cel