Post by masasynthora on Feb 19, 2022 22:25:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече токени ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Това е много много лоша игра и имаше много много реклами. Аз също ще дам 0 звезда, но нямаше описа чутияпа 🖕🖕
ОП
Реклами в средата на играта. Не ви дава дори секунда да завършите, просто изскача. Забавно е и всичко, но не искам да играя и да се появява произволно реклама, поне изчакайте, докато свърша.
Много обичам играта 😍
Обичам приложенията за оцветяване, които причиняват толкова много забавления, много забавни снимки върху тях за оцветяване.
Това е най-лошата игра, която някога съм изтеглял, защото не можете да направите нищо, без да се появи реклама, тя ви позволява да направите едно нещо и след това изскача реклама и рекламите с продължителност поне 30 секунди, ако не и повече Няма да ходя за да играя игра, в която гледам реклами повече, отколкото играя на играта, бих й дал нула, защото е боклук, ако можех.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Rol Oyunu qaro
Защо има толкова много реклами!! Ааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!! Ако имах възможност за две опции, скочи от скала или веднага играй тази игра Cliff!!!!!!
Това е страхотна игра и ако има твърде много реклами, просто изключете вашия wifi
Пълно с реклами. Не може да се играе повече от 2 минути без прекъсване.
Играх го за 1 минута и получих 10 реклами.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Role Playing mmf
Прекрасни реклами Бих казал дори обилни количества реклами. Твърде много.... Приблизително 4-6 на рунд. Това не помага за намаляване на стреса с каквато и да е част от въображението....това допринася за фрустрацията. Да отидете на алкохол.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Lakon Peranan pfb
Не е лошо, да, има много реклами, но те са дълги само няколко секунди и можете да ги пропуснете. Освен това не закъснява, така че препоръчвам тази игра, ако НЕ се стискате.
Човече, наистина харесвам тази игра, но количеството реклами е абсурдно, съжалявам, но просто не мога да играя тази игра повече с всички тези реклами 😟 е гадно, защото ми харесва, просто рекламите са убийци на играта.
FreezeTag Online Árkádjátékok kpez
Обичайте тази игра
Твърде много реклама...както всеки път, когато използвам инструмент, той реже, за да рекламирам. Това е прекалено
Много забавление, твърде много реклами
Лоша игра, твърде много реклами, някои прекъсват играта.
Страхотна игра почти без добавки, ако искате добра игра, вземете тази
Графиката на приложението беше толкова лоша и всеки път, когато се опитах да играя, изглеждаше ужасно 😞
Не е нужно да виждате други игри, за да играете. Ще търся себе си. Твърде много показани не много време, правейки клиниката за крака на играта.
Държи ме зает и е приятно разсейване от деня.
Не съм доволен, защото непрекъснато казва, че е спрял да работи защо!!!!!!!
Mih khilfa, Ala Feet Bed, Истински Лелини, Алисън Фая, Тифани Тайсън ... Мама и син asmr, Клинично ръководство за клинично ръководство за гърдата на
Може да е добра игра, ако не беше толкова много реклами. Освен това постоянно ми казва, че нямам интернет връзка. Без инструкции
KETO хапчета за отслабване + антицелулитен крем - Лида ...
Странно забавно, но тази игра има най-много реклами, които съм виждал в игра. Честно казано е като реклама на всеки 30 секунди, може би всяка минута. Има дори реклами по време на нивата, така че не можете да завършите ниво направо. Деинсталирах след 10 минути.
Това е добро приложение и всичко, оцених толкова ниско, защото първо, за да съберете парите си, трябваше да гледате добавка от 30 секунди... Второ, инструментите, които можете да спечелите, не са много... И за да бъда честен беше малко отвратително, но преплитащо...
Добра игра, но далеч от много реклами
твърде много реклами! играта не е лоша, но трябва да направите нещо с тези реклами.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Rollimängud whc
Всеки път, когато отида да събирам нещо, трябва да го пропусна, защото няма да се зареди.
Доста е странно. И първият път, когато трябваше да ми плати, не го направи. Просто повтарях опитайте отново по-късно
Изтеглете това приложение като шега, сега имам фетиш на краката.
тази игра е странно удовлетворяваща, като начина, по който червеят и кичурът излизат, когато пуснете пъпка.
Невероятно количество реклами, безполезна игра, не я изтегляйте сериозна загуба на време
Много забавна игра, една от най-добрите игри, които съм играл от много време насам.
Не мога да гледам нито една реклама за събиране на "наградите" непрекъснато казва опитайте отново и никога не работи. Винаги трябва да пропускате неща поради това, скоро ще бъдат изтрити
Това е забавна игра, добри инструменти знаете..но като броя на рекламите..хайде сега, като защо има ТОЛКОВА МНОГО РЕКЛАМИ?
Как, по дяволите, използваш ножицата, за да отрежеш врасналия нокът?! Сериозно не мога да го разбера и това ме побърква! ПОМОГНЕ!
Когато рекламите се прекъсват по средата на „срещите“, има твърде много реклами.
тази игра има твърде много реклами
Последният ден на земята, но аз обичам Харесва ми последния ден на Земята още едно нещо, харесва ли ви, изгубихте нервите си да се излекуват или харесвате това, кажете добро утро, можете да направите този ден става добър като да играете още един ден още един ден можете да имате тази игра и или можете да играете с нея тази игра е най-голямата тази игра е готина, правите ли, когато имате тази игра? Играта опита отново, ще ви хареса точно както аз обичам да правя нещо, което ще ви хареса тази игра. Живея достатъчно близо, но харесвам тази игра до Глостър!!
Толкова съм развълнуван от това приложение добра работа поддържайте добра работа изплащанията са толкова страхотни благодаря ви много необходими на рождения ми ден днес 50
За някои това е травмиращо и има добавки на всеки 11 секунди
Има много помощни средства, но е толкова хубаво да се играе понякога е толкова отвратително, но е хубаво
Бих дал 5 звезди, но има твърде много реклами.
Играта е забавна, има добър звук и забавни инструменти. Оцених го ниско, защото рекламите са малко тежки за моя вкус. В някои дни имате няколко клиенти и ще имате реклами между клиенти или дори по време на процедурата. Също така трябва да гледате реклама, за да съберете парите, които сте спечелили. Поради това реших да изтрия.
Абсолютно ужасно. Затънали в реклами, половината инструменти са толкова трудни за използване и е просто тъпо. Не препоръчвайте. Избягал
Brilliant Брилянтна толкова добра игра, която обича да я играе. Но рекламите са твърде много, просто започнете и получавате такава.